fbpx
Zandstralen vrachtwagens

vrachtwagen of vrachtwagen onderdelen kan u laten zandstralen of zelf zandstralen in onze zandstraalcabine van 10 meter lang, 5 meter breed en 3,5 meter hoog.

Over het stralen van brommer of bromfiets bestaan veel indianenverhalen…. Wanneer dit niet op de juiste manier en met het juiste straalmiddel gebeurd is de kans groot op vervorming van het plaatwerk. Wij bij J&B zandstralen zijn gespecialiseerd in het stralen van de fijnste plaatwerken. Dus… heb je een oldtimer die toe is aan een opknapbeurt?

Zandstralen oldtimers

Over het stralen van oldtimers bestaan veel indianenverhalen…. Wanneer dit niet op de juiste manier en met het juiste straalmiddel gebeurd is de kans groot op vervorming van het plaatwerk. Wij bij J&B zandstralen zijn gespecialiseerd in het stralen van de fijnste plaatwerken. Dus… heb je een oldtimer die toe is aan een opknapbeurt?

Over het stralen van boten bestaan veel indianenverhalen…. Wanneer dit niet op de juiste manier en met het juiste straalmiddel gebeurd is de kans groot op vervorming van het plaatwerk. Wij bij J&B zandstralen zijn gespecialiseerd in het stralen van de fijnste plaatwerken. Dus… heb je een oldtimer die toe is aan een opknapbeurt?

Zandstralen autos

Over het stralen van auto's bestaan veel indianenverhalen…. Wanneer dit niet op de juiste manier en met het juiste straalmiddel gebeurd is de kans groot op vervorming van het plaatwerk. Wij bij J&B zandstralen zijn gespecialiseerd in het stralen van de fijnste plaatwerken. Dus… heb je een oldtimer die toe is aan een opknapbeurt?

Google Maps Generator by embedgooglemap.net
Recent Photos
Algemene tags

zandstralen, zandstraalwerken, hout zandstralen, luchtgommen, zandstraalwerken, meubelrenovantie, stofferen van oudere meubels, zelf meubelen zandstralen, dhz zandstralen, zelf meubelen zandstralen, zelf metaal zandstralen, oldtimer zandstralen, parelstralen, glasparelstralen