fbpx

Het tv-meubel van meme

Verrassend hoe luchtgommen en beits deze kast heeft veranderd.

Kris V

Ik herinner mij het nog of het gisteren was. Je kwam langs de achterdeur aan de zijkant van het huis binnen, via de keuken kon je doorlopen naar de living.

De living had een donkere dressoir een grote tafel met luster erboven. Een schilderij met ridders en nog een ander schilderij met stilleven. In de andere hoek stond het donkere tv-meubel dat blonk door het boenmiddel dat ze toch zo graag gebruikte. Ik vond om eerlijk te zijn die donkere kast op niet veel trekken, nee totaal mijn ding niet. Toen de meme verhuisde naar het rusthuis moest de tv kast mee. Zonder het eigenlijk te beseffen was dat eigenlijk 1 van de 2 meubels die nog meekonden om te plaatsen op haar kamer.

Na de dood kregen we de 2 kasten van op haar kamertje. Toen kwamen we op het idee om het te laten zandstralen bij Jurgen en Katleen. Whow! wat waren wij content dat we dat gedaan hebben. Het tv-meubel is geen tv-meubel meer maar gebruiken het als sokken kast en om ondergoed en boeken in te leggen op onze slaapkamer. Past perfect!

 


Hoe bent u bij JB Zandstralen terecht gekomen?

Jurgen en Katleen kenden we al langer en wisten dat ze eigen bedrijf hebben in het zandstralen.

Wat heeft de doorslag gegeven ?

We hadden al wat afgewerkte producten gezien op facebook en de lichtere kleuren die men kan bekomen zijn meer hedendaags.

Hoe tevreden bent u op een schaal van 10?

10/10

Zou u JB Zandstralen aanbevelen aan vrienden en kennissen ?

Natuurlijk wel !


dit meubelwerd eerst gezandstraald (luchtgommen ) en daarna 2x lichte beits opgezet.

 

Google Maps Generator by embedgooglemap.net
Recent Photos
Algemene tags

zandstralen, zandstraalwerken, hout zandstralen, luchtgommen, zandstraalwerken, meubelrenovantie, stofferen van oudere meubels, zelf meubelen zandstralen, dhz zandstralen, zelf meubelen zandstralen, zelf metaal zandstralen, oldtimer zandstralen, parelstralen, glasparelstralen